Având în vedere discuțiile survenite în spațiul public și întrebările pe care le-am primit vis-a-vis de aromele vândute sub numele Vapebar într-un magazin cu care societatea noastră nu a avut și nu are niciun fel de relație comercială, SC. Vapebar Offline S.R.L., ține să facă următoarele precizări:

Aromele Vapebar produse de Steam OK (QATS Labs S.R.L) cu denumirile din gama Classics mai vechi și actuale, aflate acum pe piața românească, nu sunt comercializate cu aprobarea noastră.

Menționăm faptul că societatea noastră a avut încă de la început o relație comercială cu Steam OK (QATS Labs S.R.L.), însă aromele Vapebar din gama clasică aflate acum pe piață nu sunt produse cu aprobarea noastră, deși au denumirile utilizate de noi, se comercializează sub descrierile noastre și potențial cu rețetele sau pornind de la rețetele pe care noi le-am pus la dispoziția societății mai sus menționate, în baza unei relații comerciale (ei-furnizor, respectiv producător și noi-client).

Precizăm că niciuna dintre rețetele/lichidele Vapebar cu care v-ați obișnuit nu a mai fost produsă în formă de aromă concentrată de la finele lui 2017, iar unele dintre arome/rețete nu au mai fost produse și comercializate din 2016 (ca de exemplu Scarlet Velvet, Pink Punch, Rose Lemonade, Cherry Megastar și altele). Înțelegem că în acest moment existența unor produse diferite sub aceleași denumiri poate crea confuzie printre clienții noștri, tocmai de aceea ne vedem nevoiți să facem aceste precizări.

Pentru că nu avem control asupra produselor ce nu sunt vândute de noi sau produse pentru noi, ne declinăm orice răspundere vis-a-vis de aceste arome concentrate produse sub denumirea Vapebar de SteamOK. Astea înseamnă că nu putem răspunde eventualelor întrebări pe care le aveți legate de ele (procent de diluție, profil de aromă, perioadă de macerare etc.).

Orice formă de colaborare între compania noastră și SteamOK este încheiată în acest moment.

Produsele noastre Vapebar le găsiți în următoarele rețele de magazine și magazine (incluzând și distribuitorii lor):

– VapersOne

– Smokemania

– Voore

– eFum

– TigaraEgo

Ne aflăm încă o dată într-un proces de re-inventare. Așa cum clienții noștri vechi știu, ne re-organizăm și ne re-inventăm constant, fie în vederea îndeplinirii noilor cerințe ale pieței, fie în vederea dezvoltării companiei și a domeniului în care am decis să activăm.

La momentul potrivit și atunci când rețetele corespund pe deplin exigențelor noastre vom relansa seria de lichide clasice, cu care deja v-ați obișnuit. Prin prisma celor patru ani de experiență și cu ajutorul cunoștințelor acumulate în tot acest timp avem încredere că vă vom putea oferi o experiență superioară în vapat în continuare.

Nu renunțăm la ceea ce ne-a definit de-a lungul acestor ultimi patru ani, nu ne dăm bătuți în ciuda piedicilor de orice fel. Pentru noi acest domeniu reprezintă mai mult decât un simplu business, este o pasiune pe care ne-am dorit să o împărtășim cu cei din jurul nostru.

Ramanem în continuare la dispoziția voastră, vă răspundem cu drag întrebărilor și acolo unde putem ajuta o vom face ca de fiecare dată, cu simț de răspundere. Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o în toți acești ani și sperăm să ne-o oferiți în continuare, pentru că această călătorie în lume aromelor fără fum continuă.

 

Tu ce parere ai?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.