Înainte de a plasa o comandă este important să știți!

Produsele comercializate pe vapebar.ro nu pot fi vândute persoanelor sub 18 ani.
Nu lăsați sticluțele cu e-lichid la îndemâna copiilor. Nicotina este o otravă și trebuie manipulată și depozitată în conformitate cu această caracteristică.
În caz de ingerare, expunere a pielii, utilizare excesivă sau incorectă consultați imediat medicul.
Utilizarea de e-lichid ce conține nicotină este contraindicată în cazul femeilor gravide, a mamelor care alăptează, a persoanelor care suferă de afecțiuni cardiace sau a nefumătorilor.
Persoanele care suferă de boli cronice cum sunt diabetul, epilepsia, afecțiunile respiratorii sau alergiile trebuie să consulte înaintea utilizării de e-lichid medicul.

Expedierea și livrarea comenzilor
Procesarea și expedierea comenzilor plasate pe vapebar.ro se realizează în ziua efectuării comenzii pentru toate comenzile primite până în ora 15.00. Comenzile primite după această oră sau în zilele nelucrătoare se procesează în următoarea zi lucrătoare. Comenzile se plătesc ramburs, la primirea pachetului.
Livrarea prin curier se face în mod uzual în 24 de ore de la expediere. Sâmbăta și duminica nu se fac livrări.
Comenzile plasate cu ridicare la sediu (Vape Bar, Strada Siret nr. 35, Sector 1, Bucuresti) vor fi disponibile pentru ridicare în maxim două ore de la plasare. În cazul în care există întârzieri facem tot posibilul să anunțăm în timp util.

Pentru comenzile cu o valoare de peste 99 de lei livrarea prin curier – FanCourier – este suportată de noi în marile orașe și acolo unde există centre FanCourier. Pentru comenzile până în această sumă costul livrării se ridică la 15 lei + TVA.

Acolo unde FanCourier calculează kilometri suplimentari (in afara ariei de acoperire) se procedează astfel:

 1. În cazul în care comanda este peste 99 de lei, din costul expeditiei, așa cum calculează softul FanCourier se scad 15 lei+TVA, iar diferența este achitată de client.
 2. În cazul în care comanda nu depășește 99 de  lei, costul expediției, așa cum îl calculează softul FanCourier, va fi comunicat clientului și în cazul acceptului telefonic va fi achitat în totalitate de către acesta prin plata la destinatar.

Recomandăm clienților care locuiesc în zone greu accesibile să opteze pentru ridicarea coletului din cel mai apropiat sediu FanCourier pentru a evita costurile suplimentare. Lista sediilor FanCourier poate fi consultată AICI.

Condiții de returnare a produselor

Conform Ordonanței nr. 130 din 31 august 2000 completată prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernamentale nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță aveți dreptul să ne anunțați  în scris la adresa de email comenzi@vapebar.ro că renunțați la comandă, fără penalități și fără invocarea unui motiv în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor/comenzii.

Produsele returnate trebuie să fie în starea în care acestea au fost expediate, în ambalajul original, fără urme de uzură sau folosire, cu sigiliile intacte, în caz contrar fiind obligați să percepem contravaloarea produsului deteriorat.

Din momentul recepției produselor returnate, conform metodei stabilite  în avans, vă vom credita contul pe site sau vă vom rambursa valoarea produselor returnate în maxim 30 de zile. Cheltuielile de transport nu vor fi rambursate.

Informaţii despre produse
Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza informațiile prezentate pe site în orice moment, fără preaviz, incluzând prețurile produselor.

22 thoughts on “Termeni și condiții

 1. Alex says:

  Comanda data la ora 14:22, 19.10.2016 nu a ajuns pe 20.10.2016.
  Nici un mail de confirmare.Ar fii dragut sa si primim un awb pe mail ca sa nu asteptam ca bolovanii degeaba.

   • theionutzradu says:

    Nu era problema de acei 15 lei la comenzile sub 100 ron . Eram curios daca se percep kilometrii suplimentari la FANCourier (sau curierul prin care experiati dvs.) Eu stau intr-o zona in care se percep 38 km suplimentari!

    • Bogdan Manea says:

     Se poate opta pentru expediere la cel mai apropiat sediu Fan Courier pentru evitarea plății kilometrilor exteriori, dacă puteți ajunge acolo. Aceasta ar fi una dintre soluții.
     Ce vă spuneam este că noi acoperim 15 lei din costul de curierat atunci când există kilometri exteriori, iar diferența până la suma totală este achitată de client.

  • Bogdan Manea says:

   Buna ziua!

   In urma legii implementate in 20 mai 2017, lichidele cu nicotina mai mari de 10ml nu se mai pot comercializa. De aceea, acum lucram cu baze nicotinizate de 20mg/ml la cantitatea de 10ml. Urmeaza sa reintroducem si lichidele pe site intr-o noua forma.

 2. alexbaluta66 says:

  Buna Ziua!
  Am produse in cos,am scris Codul Postal si Judetul insa nu pot alege livrare ci doar “Ridicare de la VapeBar”. Nu sunt din Bucuresti si din acest motiv nu inteleg de ce nu pot alege optiunea livrare.

 3. Toader Alexandru says:

  Buna seara. Întrebare am la dumneavoastră,sunt din Galați,faceți livrare? Și aș mai avea încă una,îmi puteți spune ce înseamnă când spuneți un shot de nicotina adăugat la lichid? Mă refer cat reprezintă. 3mg/ml sau 6mg/ml . Va mulțumesc mult.

Tu ce parere ai?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.